вторник, 1 декабря 2015 г.

The first day of the winter? Just a reason to remember the summer

It's a winter. I can not to concede this fact. I didn't belive, I hope that it won't be so far but no. I look throw the window and understand: it's snow. The first snow in the 1st of December. But I'm not despond. I think this snow is the best reason to remember the happiest summery days. For instance this one:

RUS: Это зима, да. Я не могу не признать этого факта. Я долго не верила, я надеялась, что это будет не так скоро, но нет. Я смотрю в окно, и понимаю: идет снег. Первый снег 1 декабря, все закономерно. Впрочем, я не унываю. Снег - это отличный повод вспомнить самые счастливые летние дни. Например, вот этот:


The sunset. The beach. The sea. What can be more inspirational? It was in my life 3 months ago and it will be next year. 

RUS: Закат. Пляж. Море. Что может быть более вдохновляющим? Это было в моей жизни всего 3 месяца назад, и будет еще в следующем году. 

It was the summer of boho, fringed bag (you know it, I was wearing it during all warm season and I choose it till now), light clothes and travelling.

RUS: Это было лето бохо, сумки с бахромой (вы ее сто раз видели, я носила ее до самых холодов, да и сейчас еще ношу), легких вещей и путешествий.



In the August I didn't noticed that I was so tanned. Now I look at these pics and can't believe that it's my skin!

RUS: В августе я даже не замечала, что так загорела. А теперь смотрю на фото и удивляюсь - неужели это моя кожа была такой?



And of course it was the best time to wear golden accessories. I chose the jewelery and of course the flash tatoos (hope the went out of style!).

RUS: И, конечно, это было отличное время для выбора золотых аксессуаров. Я носила бижутерию и, разумеется, флеш-тату. Надеюсь, они уже вышли из моды. 


And one more detail. My sandals. I bought them in the small shop on the subway :) Yes, sometimes I do this. Because sometimes it is the best way to find really unusual things. 

RUS: И еще одна деталь - сандалии. Я купила их в переходе метро. Да, иногда я делаю это. Потому что бывают моменты, когда это единственный шанс найти действительно необычную вещь. 


Details/Детали:

Skirt/Юбка - OGGI
Vest/Жилетка - Terranova
Bag/Сумка - House
Sandals/Сандалии - noname

Комментариев нет:

Отправить комментарий